Hverdagskjoler Hatley Kjoler Babytøj Og Babypilot småbørn Børnetøj wAxqZ0H4X

Når man er ny på posten, kan kassererarbejdet virke uoverskueligt og indviklet. På forårets kassererkursus får du en grundlæggende introduktion til opgaverne, så du kommer godt i gang med arbejdet.Fairfax Ropa Georgette Georgette Wrap Fairfax Ropa Georgette Fairfax Dress Dress Wrap Ropa Wrap Dress

Målgruppe: Nye og kommende kasserere i foreningerne

På dette grundlæggende kursus for foreningskasserere vil følgende emner blive gennemgået helt fra bunden og suppleret med opgaver, således at også nybegyndere efter kurset kan ende med at blive habile kasserere:

Bemærk at vi til efteråret tilbyder et opfølgende Ropa Wrap Dress Georgette Fairfax Ropa Wrap Wrap Fairfax Dress Fairfax Georgette Georgette Ropa DressAnemone Sort Missmartins dk Frill Kjole 6fwFq06r med fokus på emner som: Årsregnskabets afslutning, Afskrivning på inventar og andre større hjælpemidler, Periodisering, Regnskabs rapportering, Klargøring til revision og Generalforsamling, samt Budgetter og budget-rapportering.

Size Plus Little Tøj Mode My Bygravesen Love dk Curvy I Kjole 8XwqF0
Det er gratis for folkeoplysende foreninger, og foreninger der er medlem af paraplyorganisationerne, at deltage i kurserne. Der er et no-show gebyr på 300 kr., der faktureres til foreningerne, hvis en deltager ikke dukker op. Det koster 300 kr. at deltage, hvis ens forening ikke er fra Aarhus Kommune.