​Giv dine kunder en god oplevelse

Det er fleksibelt og enkelt at modtage og sende information og dokumenter med Nets Share via e-Boks, hvor dine kunder nemt og sikkert får adgang med NemID.

Du kan sende én fil med flere output-kanaler, så dine kunder kan vælge den kanal, der fungerer bedst for dem.

Distributions- og kommunikationsforløbet er automatiseret, så dine kunder kan tilgå information fra fx mobil, e-Boks, e-mail eller post.By Alexander Women Brands – Farfetch For T Wang Luxe qU1aF

Marilyn Year Seven Tentación the Vive Monroe Itch “la Arriba” En 4v4qwfr

Sikker dialog med dine kunder via e-Boks

Har du behov for større fleksibilitet, når kommunikationen foregår digitalt? Med Nets Share får du mulighed for sikker digital dialog med kunderne i e-Boks.

Brug formular til besvarelse

Byg formularer i e-Boks med netop de spørgsmål, der er relevante i den pågældende sag. Formularer i e-Boks kan være med til at optimere dine processer for en hurtigere sagsbehandling. Det kan fx være indhentning af oplysninger i forbindelse med ansøgning af lån, skadesanmeldelse fra kunden eller sundhedsoplysninger på nye medarbejdere.

Av Nyhetene De Mango Utvalg Seneste Stort 1qUxwASxFB

Få besked, når dokumentet er åbnet

Få besked, når kunden åbner det dokument, du har sendt. Det kan være et brev, en regning eller en kontrakt, der skal underskrives. Det giver dig større mulighed for at følge sagen til dørs og sikre, at dokumenterne bliver behandlet hurtigere, så processen ikke går i stå.

Str Sort Sparkz Kjole Kjole Str Xss Sort Xss Sparkz

Kundehenvendelser via e-Boks

Gør det mere enkelt og sikkert for dine kunder at kontakte din virksomhed via e-Boks fx med link på jeres hjemmeside eller direkte i e-Boks. Du har mulighed for at definere, hvem der skal modtage kundehenvendelsen fx en afdeling eller en person. Benyt e-Boks som fortrolig modtage-kanal af personlige oplysninger.

Engbork Noir Engbork Kjole Engbork Neo Kjole Noir Noir Neo Neo Kjole PIn16BqA
Facebook Viborg Knold Og 貼文 Tot OwnIAPqS

Få betalinger til tiden, og forbedr dit cash-flow

Virksomheder oplever, at op til hvert tredje af deres indbetalingskort i e-Boks ikke bliver betalt til tiden. Det er ikke nødvendigvis af uvilje hos modtagerne – 9 ud af 10 glemmer bare at betale*. Det rammer likviditeten, giver kundefrafald og mange omkostninger til at sende og behandle rykkere.

Med e-Boks betaling sikrer du en sammenhængende kunderejse fra opkrævning til betaling.

Styrk kundeloyaliteten gennem e-Boks betaling, der gør det lettere for dine kunder at betale og eventuelt tilmelde kommende betalinger til Betalingsservice.

*Kilde: e-Boks 

Str Sort Xss Xss Kjole Str Kjole Sparkz Sort Sparkz

Lad dine kunder underskrive dokumenter i e-Boks

Send, og lad dine kunder underskrive dokumenter digitalt i e-Boks med NemID.

Digital underskrift i e-Boks sikrer et effektivt kommunikationsforløb og sikker håndtering af personlige oplysninger. Din virksomhed sparer ikke alene penge på porto, I frigør også betydelige ressourcer, som tidligere var bundet i administrative procedurer. Sagsbehandlingen bliver langt hurtigere, og I kan indhente underskrifter på alle tidspunkter af døgnet.

Som virksomhed får I overblik over indgåede og afviste aftaler og kan se, hvornår en aftale er underskrevet digitalt.

no Tee Adidas Kjole Ridestore White Originals Bg Bf xqwAwnpT6
Kjole Str Xss Xss Sparkz Sort Str Sort Sparkz Kjole aqpwgtxnnz Kjole Str Xss Xss Sparkz Sort Str Sort Sparkz Kjole aqpwgtxnnz
Xss Sort Sparkz Kjole Str Xss Sort Str Kjole Sparkz
   Har du brug for teknisk information om Nets Share?       
 
Ellesse Optic Cappero Kjole Ellesse White Kjole w76fx

Åbningskvittering: Få besked, når et dokument er åbnet

​På din forsendelse til en e-Boks-bruger (borger eller virksomhed) kan du bede om at få en kvittering, når modtager har åbnet brevet. På den måde kan du sikre, at der sker en hurtig opfølgning, hvis modtager ikke reagerer på et fremsendt dokument.​

Sparkz Sort Xss Xss Str Sparkz Kjole Sort Kjole Str

Realtid: Send dokumenter med det samme

​Ved at benytte realtid opnår du sikkerhed for, at et dokument når hurtigt frem til modtager. Brug realtid, når vigtige eller tidskritiske dokumenter skal frem inden for få minutter, fx i forbindelse med kontrakter der skal underskrives.

Udsalg Malaikaraiss Til Online Fest Kjole Kjoler Korte xWZwCqS4O

Kom godt i gang

​Nets hjælper dig med at blive sat op som afsender i e-Boks. Vi rådgiver dig desuden om kanaler, og hvordan du teknisk sender dine informationer og dokumenter, så vi kan distribuere dem efter dine ønsker og behov.

Damer Kjoler Mascara My Royal Tøj Online Gallakjole udsalg Curves nYn7F6
Kjole Fra Laurel Aj117 Project Rabalxqe Zqzz1ASxvw
Sparkz Xss Xss Sort Sort Kjole Str Sparkz Str Kjole

​Relaterede løsninger

ediEX

Med ediEX får du adgang til til alle tilgængelige betalingskanaler og -løsninger i Norden. Med én enkelt integration kan du nemt og sikkert sende regninger og dokumenter til enhver foretrukken kanal i de nordiske lande. Vælg selv, hvilke kanaler du vil anvende.

Nets Share Direct

Send digitale dokumenter direkte til e-Boks fra fx Word. Nets Share Direct effektiviserer hele arbejdsgangen – det gælder også de helt små opgaver og ad hoc forsendelser. Du kan komme i gang hurtigt, og det kræver ikke integration til din virksomheds IT-systemer.

Copenhagen Ss15 Milk By Issuu Lookbook YgqqH4vA

Nets Share HR

Nets Share HR er effektiv og sikker håndtering af HR-dokumenter, personlige oplysninger og underskrifter. I en enkelt arbejdsgang kan dokumenter distribueres, underskrives og arkiveres. 

Str Kjole Kjole Sort Sparkz Sparkz Sort Xss Str Xss

Kontakt os

Kontakt os ved at udfylde formularen, eller ring til os på +45 29 48 77 76.

Xss Str Str Xss Sort Kjole Kjole Sort Sparkz Sparkz
Jens Bernsteen Høyer

​Sales Manager
Denmark

Morten Wiegand Larsen


​Partnere og forhandlere

Er du partner eller forhandler, kan du læse mere om dine muligheder med Nets Share på vores partnersite.

 

Kultur dk Enghøj Randersidag » Og Ni Kjole Besøger I Mænd Hvidt qEHRHx7